ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - TOBB Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Kökeninde bilgi, odağında beceri, hedefinde gelecek!

#köklerdengeleceğe

#TürkiyeYüzyılınınMüfredatı

Nis

TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatları Programı kapsamında kurumumuzda düzenlenen bilgilendirme toplantısında   Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge biriminden proje uzmanları Rıdvan Eser ve Ersen Yoldaç, kurum öğrencilerimizle  bir araya geldiler.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı olimpiyatlar için son başvuru tarihi 29 Nisan 2024. Sınav ücreti 100 TL olup tüm öğrencilerimizin katılım sağlaması en büyük beklentimizdir.

Mrt

Kurumumuz öğretmenlerinin talebi üzerine planlanan eğitimler kapsamında, “Üstün ve/veya Özel Yeteneklilere Yönelik Kavramsal Çerçeve” konulu eğitimde verdiği değerli bilgiler için  Tepebaşı RAM PDR Hiz. Böl. Başkanı Fikret KONCA'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz…

Mrt

Merkezimiz öğrencilerinden Arda ÇELİKBAŞ'ın, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ali OĞLAK'ın danışmanlığında hazırladığı "İHA kullanımına yönelik hibrit mikro turbojet ön tasarım" adlı projesi, bu yıl 55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın ön değerlendirmesi sonucunda 23.066 proje arasından bölge yarışmalarına girmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Ara

"2023-2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" Yayımlandı

30 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

Değerli Velimiz;

Önümüzdeki haftadan itibaren eğitim programlarımız başlayacaktır.

Eğitim Programları bilgilendirme toplantılarımıza aşağıdaki program doğrultusunda katılım sağlamanızı rica ediyoruz.

UYUM PROGRAMI VELİ TOPLANTILARI

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan AYDIN, merkezimizi ziyaret etti.

2023-2024 BİLSEM TANILAMA SONUÇLARI